Aug 1, 2010, 12:28 PM

Ще те чакам 

  Poetry » Love
1947 0 26

Ще те чакам

 

Ще се занижат дълги дни,

когато пак ще те копнея,

ефирът дълго ще мълчи,

но образът ти няма да бледнее.

 

И в нощите, обсипани със звезди,

аз моя поглед ще отправям,

ще избера една за теб да бди,

по нея поздрав ще изпращам.

 

Ще я помоля тя да ти шепти

това, което искам да ти кажа,

и нека с нейните лъчи

да видиш очите, които те очакват.

 

 

© Сеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??