12 ago 2011, 12:39

Ще те намеря 

  Poesía » De amor
831 0 12

Ще те търся в солените капчици време,
разпилени по скулите на нежно лице.
В запленяваща притча за дивото племе,
оцеляло от бурята - в твойто сърце.

 

Ще те търся в среднощните мисли на мрака,
под прозрачния купол на нашия свят.
И на остров самотен - в дъжда ще те чакам,
изрисувал лика ти на пустия бряг.

 

Ще се скитам с духа ти - в безкрая от нежност,
преоткриващ в миражите - твойте черти.
Ще посипя душата ти - с бяла безбрежност
и ще падна смирено - пред твойте очи.

 

Ще те търся във танца на нощите бели
и в двореца от чувства - до вятъра спящ,
и в съня му щом видя  - мечти оцелели,
върху теб ще наметна... невидимия плащ...

© Чавдар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??