Няма аз да те обичам.
Любовта на теб предавам.
Ала друго не отричам:
колко теб ще обожавам,
колко мен ще ме зарадваш,
щом до тебе се събудя;
колко мен опияняваш
силно щом до тебе бъда;
Колко много се любувам
аз на теб и красотата!
Ще го правя, ми се струва,
чак до края на Земята!
Много силно се надявам
този текст да одобриш.
Ако не, не съжалявам.
Ти на ход си, ще решиш.
© Сандостен Калций Todos los derechos reservados