Aug 24, 2011, 4:55 PM

Ще те обичам ли на сутринта? 

  Poetry » Love
846 0 0

Няма аз да те обичам.

Любовта на теб предавам.

Ала друго не отричам:

колко теб ще обожавам,

 

колко мен ще ме зарадваш,

щом до тебе се събудя;

колко мен опияняваш

силно щом до тебе бъда;

 

Колко много се любувам

аз на теб и красотата!

Ще го правя, ми се струва,

чак до края на Земята!

 

Много силно се надявам

този текст да одобриш.

Ако не, не съжалявам.

Ти на ход си, ще решиш.

© Сандостен Калций All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??