16 jun 2007, 21:07

Ще те върна 

  Poesía
948 1 2
Постъпих подло, знам това,
грешката си аз разбирам,
но разбирам я едва сега,
когато потънала съм отново в самота.

Разбих сърцето ти с лъжата си отровна,
а сърцето мое дори не се трогна.
Нараних душата ти дълбоко,
държах се подло и гледах от високо.

А сега?!
Сега те обичам, но ти обичаш друга,
сега те желая, но ти желаеш друга,
сълзите ми се стичат бавно, но ти не виждаш това
и аз продължавам да плача тайно през нощта.

Всичко това обаче аз го заслужавам,
разбирам го и затова си го признавам.
Да, мъчно ми е, мъчно ми е, че те предадох,
мъчно ми е, че нищо хубаво не ти дадох.

Хайде, тръгвай и щастлив бъди,
назад не се обръщай, само напред върви.
Аз ще изкупя греха си и може би ще се оправя,
със зъби и нокти ще се боря, но грешката си ще поправя.
И кълна се, ще те върна, дори ако се наложи смъртта да прегърна!

© Моддо Моддо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Ако прегърнеш смъртта, няма как да си го върнеш, защото теб самата няма да те има. Не плачи, а се бори... за себе си, за живота си, за любовта си! Успех, мила
  • Личи си,че наистина съжаляваш за грешката си и си готова на всичко,за да я поправиш.Дано да си заслужава!Стиха е прекрасен.Подрав и 6
Propuestas
: ??:??