Ти си слънце, аз те гледам
и какво излиза, че съм слънчоглед.
Слънцето едно, а слънчогледи много
зная ли дали ще дойде моя ред?!
Ти си горска самодива,
аз съм само много, много див!
Ще харесам ли на самодива дива
или ще хареса принц красив?!
Ти си мойта сладка муза,
аз съм само... музикант.
Явно няма да те имам,
но ще те възпея със талант!
© Иван Иванов Todos los derechos reservados