Ще търся обич в синята зора
дори това да бъде път безкраен.
Без теб сърцето тъне в нищета,
ако сме близки, близък е и раят.
Ще търся теб, голямата любов
дори с години ти да си ми чужда,
прегръщаш ме – живот за мене нов,
милувките са нежната ми нужда.
Ще търся теб, и няма да се спра,
защото да живееш е да обичаш.
Ще вярвам вечно в нас и любовта,
когато съм без тебе нямам нищо.
© Йотор Амер Todos los derechos reservados