10.08.2023 г., 12:42 ч.

Ще търся обич 

  Поезия » Любовна
215 0 3

Ще търся обич в синята зора

дори това да бъде път безкраен.

Без теб сърцето тъне в нищета,

ако сме близки, близък е и раят.

 

Ще търся теб, голямата любов

дори с години ти да си ми чужда,

прегръщаш ме – живот за мене нов,

милувките са нежната ми нужда.

 

Ще търся теб, и няма да се спра,

защото да живееш е да обичаш.

Ще вярвам вечно в нас и любовта,

когато съм без тебе нямам нищо.

© Йотор Амер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??