Не си отивай. Ще вали.
Чадъра вятър го отнесе.
Там, сред всичките тъги,
търкаля се по късна есен.
Листата - огън ги гори,
а чува се красива песен.
Те нашепват - остани.
На кой - животът му е лесен?
Не си отивай... Ще вали!
© Виолета Todos los derechos reservados