20 nov 2019, 16:11

Ще замълча 

  Poesía » De amor
305 2 2

Ще замълча тогава – няма да говоря.
Сълзите ми са топъл дъжд
и нека с тях сърцето ти
да излекувам и да те стопля,
че мъгла е вън и идва вече студ...

© МД Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??