20.11.2019 г., 16:11 ч.

Ще замълча 

  Поезия » Любовна
302 2 2

Ще замълча тогава – няма да говоря.
Сълзите ми са топъл дъжд
и нека с тях сърцето ти
да излекувам и да те стопля,
че мъгла е вън и идва вече студ...

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??