Не ми даде Господ изящен глас...
Не ме научи красиво да пея...
Но за музика даде ми сетива...
Да я търся... да я обичам...
Да я живея...
Да я пия жадно с очи...
от хармонията на земята...
Като музика в мен да звучи
Божествена красотата...
-----------------------------
Защото в ритъма на този свят,
защото в неговата подреденост строга,
във всяка дума, всеки звук и цвят
звучи вселенската мелодия на Бога...
© Нина Сименова Todos los derechos reservados