7 ago 2018, 1:19

Щедрост 

  Poesía
545 3 8

Подарявам солени дни –

такива, дето

с душата си да носи вечно.

Подарявам младини,

които трепетно, вечно нетърпеливо

рухват на тъмно.

Подарявам синьо-зелени вълни,

а той крещи:

„НЕ ОБИЧАМ МОРЕТО!”

© Слънчоглед Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??