Aug 7, 2018, 1:19 AM

Щедрост 

  Poetry
544 3 8

Подарявам солени дни –

такива, дето

с душата си да носи вечно.

Подарявам младини,

които трепетно, вечно нетърпеливо

рухват на тъмно.

Подарявам синьо-зелени вълни,

а той крещи:

„НЕ ОБИЧАМ МОРЕТО!”

© Слънчоглед All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??