7.08.2018 г., 1:19 ч.

Щедрост 

  Поезия
426 3 8

Подарявам солени дни –

такива, дето

с душата си да носи вечно.

Подарявам младини,

които трепетно, вечно нетърпеливо

рухват на тъмно.

Подарявам синьо-зелени вълни,

а той крещи:

„НЕ ОБИЧАМ МОРЕТО!”

© Слънчоглед Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??