9 feb 2018, 10:21

Що е то? 

  Poesía » Filosófica, Otra
690 3 11

Себичен е. Отрича

мрака, злобата, страха.

Да, в бяло се облича,

повярвал днес в духа.

 

От придобитите му ризи

уши си времето платно.

Потъна корабът, наблизо,

в представата му за добро.

 

Въпросът тук е: що е то?

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??