Себичен е. Отрича
мрака, злобата, страха.
Да, в бяло се облича,
повярвал днес в духа.
От придобитите му ризи
уши си времето платно.
Потъна корабът, наблизо,
в представата му за добро.
Въпросът тук е: що е то?
© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.