3 ene 2014, 10:18

Щом душата е с криле 

  Poesía » Otra
749 0 19

Поздрав за всички, които творят, с пожелание за вдъхновена и щастлива Нова година!

 

Пребродил много светове -
и собствени, и непознати,
с очи на старец и дете,
раздава своето богатство,

а то не намалява - не,
по бялото чело на листа
изгрява лъч, тупти сърце
и ражда истините чисти.

А той мечтае за небе,
което с длани да докосне.
Но щом душата е с криле
във стъпките се ражда космос.

 

© Христина Мачикян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??