Приятели забравих. И познати.
И минали любови кихат. В прах.
И нямам календар. Не помня дати.
Все за последно любих. И живях.
През тежките минути минах с песен,
не помня колко. И дали, или.
Разцъфва в пролет късната ми есен.
Щом рано полудееш, не боли...
© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados