Ах, колко красиво е нощем морето
щом влюбена в него луната трепти!
Напомня, че пълно е с обич сърцето,
дори и когато в нас всичко боли.
В морето се ражда, и в него умира
звездата на грешния, тленен човек,
която във него утеха намира,
изгряла за кратко над пътя нелек.
И тази звезда ще напусне небето,
избрала най-синята морска вълна.
А щом и луната целуне морето,
то гасне живот, но се ражда звезда…
Веси_Еси (Еси)
© Еси Todos los derechos reservados