5 nov 2009, 14:24

Щрих 

  Poesía
478 0 6

Тази нощ с нищо не е по-различна от вчера.
Същата стая, скучна маса, самотно легло.
Леден вятър зад прозореца потен трепери,
сто бляскащи свещи, смачкан лист и перо.

Тази нощ пак си с мен и ми хващаш ръката.
И рисувам коси и очи. Дали щрихът е нов?
Ненаписани думи, блянове с мигове кратки
в една неживяна, химерна, желана любов.

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??