6 ago 2017, 16:28

Щрих 

  Poesía
598 0 1

Черно-белите снимки, аморе.
Аз и ти.
Любовта.
Онзи вятър –
привидно покорен.

 

Нашият край на света.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??