Aug 6, 2017, 4:28 PM

Щрих 

  Poetry
600 0 1

Черно-белите снимки, аморе.
Аз и ти.
Любовта.
Онзи вятър –
привидно покорен.

 

Нашият край на света.

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??