10 ago 2007, 9:35

ЩУРЧЕ 

  Poesía
413 0 8

ЩУРЧЕ


ЩУРЧЕ СЪМ, ТИХО, ПРЕЗ НОЩТА,
В ПРОХЛАДАТА БЛЕНУВАМ...
ТИХО В ТРЕВАТА ДА ЗАСПЯ
И ДЪЛГО, ДЪЛГО ДА СЪНУВАМ...

И ТИ ДА СИ ДО МЕН, МЕЧТАЯ...
И МИРИСА НА РОСНА ТРЕВА,
НА ЗВЕЗДОПАДА ДА СЕ ЛЮБУВАМ
И ПАК ДА ТЕ ОБИЧАМ, СИНЕВА...

© Елена Калчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??