10 авг. 2007 г., 09:35

ЩУРЧЕ 

  Поэзия
414 0 8

ЩУРЧЕ


ЩУРЧЕ СЪМ, ТИХО, ПРЕЗ НОЩТА,
В ПРОХЛАДАТА БЛЕНУВАМ...
ТИХО В ТРЕВАТА ДА ЗАСПЯ
И ДЪЛГО, ДЪЛГО ДА СЪНУВАМ...

И ТИ ДА СИ ДО МЕН, МЕЧТАЯ...
И МИРИСА НА РОСНА ТРЕВА,
НА ЗВЕЗДОПАДА ДА СЕ ЛЮБУВАМ
И ПАК ДА ТЕ ОБИЧАМ, СИНЕВА...

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??