16 mar 2019, 8:23

Щурецът 

  Poesía » Verso libre
701 0 3

Той пее толкова красиво

любовното стихотворение,

което никога няма да напиша,

че на мен не ми остава друго

освен да слушам

как лятото заглъхва

в мокрият му от любов глас.

© Росица Младенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??