16.03.2019 г., 8:23 ч.

Щурецът 

  Поезия » Свободен стих
567 0 3

Той пее толкова красиво

любовното стихотворение,

което никога няма да напиша,

че на мен не ми остава друго

освен да слушам

как лятото заглъхва

в мокрият му от любов глас.

© Росица Младенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??