16 мар. 2019 г., 08:23

Щурецът 

  Поэзия » Свободный стих
699 0 3

Той пее толкова красиво

любовното стихотворение,

което никога няма да напиша,

че на мен не ми остава друго

освен да слушам

как лятото заглъхва

в мокрият му от любов глас.

© Росица Младенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??