Канон, закон, обертон
гении, новатор, аспект (не проект)
последен Моцарт
първи романтик
Разтегна с тежести пръсти също рицар един
за да свири като Лист, но
той първи го създаде
създаде - намери ли, откри ли, мелодия в цветове
Свърза красота от болка, любов и блян
от човешко към природа с друг интелект
спря часовникът
ограничен в стените на картина
нова рамка, също толкова красива
тъмни стаи с прозорци австрийски отвори
Една Серенада може да ме забрави, като епитет, че
от таз Земя съм във Бермудски триъгълник
със Слънце и Луна
безработен компас
Стар свят и нов
във война не искам да загина, а като
цвете на черно-белите клавиши между
семе и плод
андроцея с гинацея...
...околоцветник, стерилен с нов живот...
© Stew Carrey Todos los derechos reservados