19 sept 2010, 8:21

Силата на целувката 

  Poesía » Filosófica
743 0 8

 

Невинните целувки подмладяват

душата ни, когато закърнее.

Не тези на признателност и слава,

които не докосват и не зреят,

а тези многозначни, скрити в пламък,

готови да изригнат на площада

сред хората, които стоплят камък

пред лумване в любовната ни клада!

© Иван Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??