19.09.2010 г., 8:21 ч.

Силата на целувката 

  Поезия » Философска
735 0 8

 

Невинните целувки подмладяват

душата ни, когато закърнее.

Не тези на признателност и слава,

които не докосват и не зреят,

а тези многозначни, скрити в пламък,

готови да изригнат на площада

сред хората, които стоплят камък

пред лумване в любовната ни клада!

© Иван Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??