Силата ни дадена да бъдем хора...
Силата ни дадена от Бог.
Всичко свързано със него,
дава на живота нов живот.
Вярвам във живота и човека...
Вярвам в истински неща.
Искам да прегърна любовта ни
и да кажа ето ни сега!?
Всичко на земята е надежда.
Всичко тук е свобода!
Моля се, силата да ни помогне
да оцелеем за доброто във света.
За началото и за доброто ...
За сътворението на света.
Нека поклоним се, и с вдигнато чело
Докажем на света, че тук сме
и ни има.
© Ангел Todos los derechos reservados