1 feb 2009, 9:43

Сили нямам да си тръгна 

  Poesía
614 0 2
 

Упоена с аромата на стила ти,

повлияна от страстта в кръвта ти,

в краката ти безропотно се свличам.

 

Открила смисъла на песните без думи,

създала ритъма им помежду ни,

аз подвластна съм и властвам.

 

Вземаща от твоя дъх на глътки,

нежно хапеща врата ти,

да си лош те провокирам.

 

Почувствала безкрайно близостта ни,

неуспешно притаяваща вика си,

усещам как политам...

 

Отпуснала глава на твоите гърди -

любима грешница в премрежените ти очи -

сили да си тръгна нямам.

 

Признала с избора за обичта си,

от теб разбрала за невъзможността й,

сълзите си едва преглъщам...

 

© Емили Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??