31 may 2006, 23:26

Силна слабост 

  Poesía
742 0 1
Очите ви търсят само
осъдени същности
и безсмислие.
Страх ви е
от момичета с чисти очи
и от истината.
Не разбирате думите
и в душите им
страх ви е да надникнете,
а от устните ви само горчи,
както горчи от пречистване.
Като в избуяла трева
търся една друга, своя илюзия...
Знам, че трудно със нея
напред ще вървя -
няма да се променям!
Оставам при другите!

© Елина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??