May 31, 2006, 11:26 PM

Силна слабост 

  Poetry
744 0 1
Очите ви търсят само
осъдени същности
и безсмислие.
Страх ви е
от момичета с чисти очи
и от истината.
Не разбирате думите
и в душите им
страх ви е да надникнете,
а от устните ви само горчи,
както горчи от пречистване.
Като в избуяла трева
търся една друга, своя илюзия...
Знам, че трудно със нея
напред ще вървя -
няма да се променям!
Оставам при другите!

© Елина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??