Да загърбиш навиците си,
да се радваш и създаваш нови,
силната любов е тази с която си готов
да забравиш себе си.
Защото най-важното е да обичаш,
да знаеш че някой е щастлив защото
е обичан.
Да обичаш означава да боли,
че можеш да чувстваш
дори когато осъзнаваш
че не ще ти отвърнат със същото.
Любовта е нещо специално,
което даваме само на някого
специален за нас.
01.02.2014г
© Джулияна Николова Todos los derechos reservados