1 февр. 2014 г., 22:06

Силната любов 

  Поэзия
408 0 0

Да загърбиш навиците си, 

да се радваш и създаваш нови,

силната любов е тази с която си готов

да забравиш себе си. 

Защото най-важното е да обичаш, 

да знаеш че някой е щастлив защото 

е обичан.

 

Да обичаш означава да боли, 

че можеш да чувстваш

дори когато осъзнаваш 

че не ще ти отвърнат със същото.

Любовта е нещо специално,

което даваме само на някого

специален за нас.

 

01.02.2014г

© Джулияна Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??