21 nov 2019, 23:27

Симпатия 

  Poesía » De amor
342 0 0

Целиш това, което всъщност

изискваш от мен.

Решаваме ребуси заедно.

Въртиш ме в кръг и постепенно

откриваме притворния

и шепнещ смисъл.

За мен е. Ликувам.

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??