Nov 21, 2019, 11:27 PM

Симпатия 

  Poetry » Love
346 0 0

Целиш това, което всъщност

изискваш от мен.

Решаваме ребуси заедно.

Въртиш ме в кръг и постепенно

откриваме притворния

и шепнещ смисъл.

За мен е. Ликувам.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??