10 ene 2009, 23:25

Симптоми на любовта 

  Poesía » De amor
1217 0 1
И слушам я тъй сладко да говори
и да се смее нежно-шеговита...

Сърцето трепва във гърдите ми.
Гласът ми става сух и сякаш спира.

Исках да те зърна,
но нямам сили да говоря,
езикът ми засъхва - нежен пламък
под кожата ми тънко запълзява.

Очите ми покрива нежен мрак,
бучене в ушите си усещам.
Студена пот челото оросява,
нозете ми се подкосяват,
ставам по-бледа от изсъхнала трева,
свят ми се вие, сякаш че умирам.

© Стефани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хубаво е! Много ми хареса "нежен пламък под кожата ми тънко запълзява". Поздравления Стефани!
Propuestas
: ??:??