28 feb 2008, 8:30

Синхрон... 

  Poesía
676 0 18
 

И казваш кръговрат е. Да почакам.

Ще дойде изтъркулната от някого.

Изрекъл името ми със сърцето си.

Часовникът ми днес показва "лято"...

 

Насила ли да спра с ръка стрелките му?

Секундите са точно на двусричката.

Обичам днес. Сега е изкусително.

Звучи ми "век"да чакам кръговрата.

 

Сега съм точно зной. И пиещ мрак.

Сега съм водопад. Небе.  И дюни.

Ако зачакам онзи кръговрат...

Ще бъдем пак. Но няма да е юли.

 

Почакай малко. Имам и въпрос.

Ако реши. Дали ще го позная?

Ще ръшне ли тревите ми с откос?

От Ада ли ще дойде?  Или Рая...

 

Часовникът ми до секунда точен е.

Отмерва безпогрешно и синхрони.

Какво показва твоят между впрочем?

И има ли настройка да те буди?

© Людмила Билярска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??