Без време за нежности,
трябва да сме силни,
в синхронна динамика
чистим излишни движения.
Мисловна акробатика
пластично свива гръбнака си,
отменя вехти нормативи,
постига свежи рекорди.
Прецизно, в тесен кръг,
от невъзможното
правим възможности.
Предвидили насрещните
жестове, овладели
случайната мимика.
Замятаме мокрите кичури,
трием потни чела,
за опора на трудни амбиции,
вграждаме крехки тела.
© Misteria Vechna Todos los derechos reservados