Nov 9, 2017, 5:00 PM

Синхрони 

  Poetry
257 0 0

Без време за нежности, 
трябва да сме силни, 
в синхронна динамика  
чистим излишни движения.
Мисловна акробатика 
пластично свива гръбнака си,
отменя вехти нормативи, 
постига свежи рекорди. 
Прецизно, в тесен кръг, 
от невъзможното  
правим възможности.
Предвидили насрещните

жестове, овладели
случайната мимика.
Замятаме мокрите кичури, 
трием потни чела, 
за опора на трудни амбиции,
вграждаме крехки тела.
 

© Misteria Vechna All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??