24 jun 2010, 15:02

Синя от жажда 

  Poesía » Formas orientales
832 0 18

 

Виждаш ли роза,

небето разтворила,

синя от жажда.

 

Пъпка от нежност,

по устните кацнала -

греят очите.

 

 

Синьо безвремие

 

Моля да бъдете снизходителни, за първи път се престрашавам да публикувам хайку! С благодарност към един от авторите в сайта, който ме насърчи! :))

 

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??