17 sept 2017, 18:34

Синя пеперуда 

  Poesía » De amor
331 0 3

Синя пеперуда

 

Есенните багри без пощада,
рисуват в земните ми дни,
една пътека – тиха, осребряла...
В отронен лист не ме превръщай ти!

 

Надеждата ми – плодна и узряла,
със сладостта на грозд ухае още,
а лятото, преминало през нея
със топъл лъч, стои в дни и нощи.

 

Още търся синя пеперуда,
да прехвърчи с магичните криле,
послание да ѝ прошепна тихо,
във времето любов да ми даде!


Елеонора Крушева

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??