29 oct 2007, 23:57

Синя самота 

  Poesía » Filosófica
822 0 4
Бездарница пише
И всяка дума се забива в листа.
Болка и страх.
Бялото се пълни със синя самота,
покрива празния лист с прах
от неизречени разочарования
и непризнати стремежи.
Примири се...
Колко е лесно да пишеш
със син химикал.

© Мери Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??