Oct 29, 2007, 11:57 PM

Синя самота 

  Poetry » Phylosophy
820 0 4
Бездарница пише
И всяка дума се забива в листа.
Болка и страх.
Бялото се пълни със синя самота,
покрива празния лист с прах
от неизречени разочарования
и непризнати стремежи.
Примири се...
Колко е лесно да пишеш
със син химикал.

© Мери All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??