24 ago 2012, 9:52

Синьо-бяла импресия 

  Poesía » De amor
622 0 2

Ще удави в мекото си синьо

вечерта съблечените клони.

В стъпките задъхани на влюбени

времето на топъл дъжд се рони.

После спира - кратко като мигване,

и навярно се превръща в цяла вечност.

А те вярват, че ще е завинаги,

щом и утре е така далече,

щом нощта като река приижда

и ги къпе в лунното си бяло,

засияла цяла, за да вижда

времето, в една целувка спряло.

 

© Христина Мачикян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много нежност си събрала в душата си,пожелавам красви мигове до безкрая!Поздрав!
  • Наслада!
    Има толкова много музика в думите ти!
Propuestas
: ??:??