14 oct 2011, 12:38

Синьо докосване 

  Poesía
294 0 2

Не искам да те виждам тъжен,

дори далеч от мен на стъпки

време,

с красиви пръсти на докосване,

ти отнемам тъгата на части,

не искам да те виждам слаб,

давам ти от силата ми  на жена

да продължиш пътя си далеч,

не искам да заспиваш сам,

ще ти дам възглавницата си,

пълна със сънища на самодиви,

искам да си пътник с раница

от мечти от раковини,

родени в море от любов в синьо.

 

 

 

© Ваня Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??