24 abr 2011, 20:18

Синьо огледало 

  Poesía » Filosófica
374 0 0

                  Синьо огледало

 

     Капчица дъжд

              запратена от яростен облак

     плесна по лицето малкото Цвете

     - Потоп ли настъпи! – уплаши се то 

     и проточи стъбълце – тъничка шия

     за да надникне в Чашата на Небето

     да се огледа и узнае,

     че също като него

                               е синьо и безкрайно...

© Деничка Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??